Wie is Matthijs Hofstede

Matthijs Hofstede
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Wanneer je mij wilt leren kennen, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben Matthijs Hofstede, geboren en getogen in het bruisende Enschede, waar ik mijn passie voor online marketing en technologie heb laten bloeien. Mijn reis begon vele jaren geleden, gedreven door een drang om impact te maken en lokale bedrijven te helpen groeien.

Met meer dan tien jaar ervaring als ondernemer bij Supportflex, heb ik mijzelf gevormd tot een expert in online marketing voor de lokale markt. Maar mijn rol gaat verder dan alleen zakelijke strategie├źn en technische oplossingen. Ik ben de man van de korte lijntjes en directe communicatie, geloof sterk in effici├źntie en waardeer de kracht van heldere, ongecompliceerde interacties.

Samen met mijn compagnon Tijs Baas heb ik Supportflex opgebouwd op basis van een gedeelde visie: het is niet alleen ons werk om klanten te voorzien van online diensten, maar ook om hen mee te nemen op de reis naar online vindbaarheid en succes. We streven naar stijgende lijntjes en voelbaar succes op de werkvloer. Het mooiste moment in ons vakgebied is wanneer we zien dat onze inspanningen resulteren in significant meer afspraken voor onze klanten, simpelweg door hun lokale vindbaarheid te verhogen en hun websites te verbeteren.

Naast mijn professionele toewijding, koester ik ook mijn persoonlijke leven en hobby’s. Als levensgenieter geniet ik van de kleine momenten van gezelligheid met vrienden en familie, doorspekt met een flinke bak humor. In mijn vrije tijd ben ik een sportliefhebber, vooral van hardlopen en paddel. Ik ben trots op mijn stad Enschede en vind het heerlijk om de wedstrijden van FC Twente bij te wonen.

Dus dat is wie ik ben, Matthijs Hofstede. Een gedreven ondernemer, een gepassioneerde marketeer, een liefhebbende vader en een enthousiaste sportliefhebber. Welkom in mijn wereld.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %